Sally Lashes

Ögonfransar
Konstgjorda ögonfransar
Sally lashes - Exklusivt på skönhet sverige
Lösögonfransar med klass !

Vi har inga produkter att visa här just nu.

Vackra lösögonfransar från Sally Lahses för vardag och fest till överkomliga priser

 

Lösögonfransar

Framhäv dina ögon med långa, förförande fransar. Vi berättar i vår guide till lösögonfransar om olika typer samt hur du applicerar dem. Du kan också läsa om vilka typer av lösögonfransar du ska välja för en naturlig eller dramatisk effekt.

 

Välj rätt fransar för dig: Punktfransar eller lösögonfransar

Punktfransar ger ett naturligt resultat, och du kan välja mellan många olika längder och tjocklekar. Många människor tycker att det är lättare att sätta på punkt fransar än lösögonfransar. Fördelen med lösögonfransar är att du kan skapa en iögonfallande effekt, och de finns även i olika varianter. 

 

Punktfransar är enkla att använda

Tycker du att det är svår att sätta på lösögonfransar? Punktfransar är mycket enkelt att använda och du får rådjursögon på kort tid. Använd gärna ca. 3-5 punktfransar vid ytterkanten för en naturlig och vaken look. Använd en pincett och placera dem så nära dina naturliga fransar som möjligt. Vi rekommenderar att du använder en make-up borste för att trycka ner dem i några sekunder för att se till att de sitter bra.

 

Anpassa lösögonfransarna efter din smak

Vi rekommenderar att du mäter upp lösögonfransarna och anpassar dem innan du tar dem på. Du kan klippa dem lite om de är för långa för dina ögon. Applicera sedan ett tunt lager lim och vänta ca 12-30 sekunder, så att limmet kan torka lite innan du applicerar lösögonfransarna. Fäst fransarna i mitten av ögat med hjälp av fingrar eller en pincett. Nu kan du justera dina lösögonfransar så att de följer dina naturliga linjer. Tryck ner i några sekunder innan du släpper. Håll lösögonfransarna i ytterkanten när du ska ta bort dem, men använd mjuka försiktiga rörelser.